HTML

Magyarország, másképp!!!

Elhívatott célunk, hogy úgy mutassuk be a teljes országot és annak minden porcikáját, ahogyan eddig még senki. Legyél felnőtt vagy gyerek, nyűgözzön le bármi, vagy bárki, itt biztos megfogod találni. Olyan területeket és olyan szemszögből ahonnan még eddig senki ilyen formában. Cégek, közületek és az utca embere is szót kap. Remélem, hogy neked is tetszeni fog a blogunk és mindennapos vendégünk leszel :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HAMAROSAN INDULUNK

2010.12.23. 02:03 :: Severance

 

 Üdvözlök mindenkit a Magyarország, másképp blogján!

 

Két féleképpen kerülhettél erre a blogra. Az egyik, hogy kerestél valamit és a találati listában ez is szerepel. Ennek örülnék a legjobban. Illetve a másik, hogy a betyárosnak egyáltalán nem nevezhető reklám kampányom áldozata lettél. Minden esetre ha már itt vagy akkor mindenképpen olvasd el a köszöntőmet. Sok idődbe nem kerül, ellenben lehet, hogy egy olyan bloggal ismerkedsz meg ahova szívesen visszanézel időnként.

Magyarország 90%-a sajnos egyáltalán nem arról szól, hogy mik az ország értékei, sem arról, hogy mik történnek az országban amivel nem a kékfényben illetve az esti híradóban láthatjuk viszont eme "szép" országot. Tulajdonképpen senki nem tudja már, hogy mi a Nyugati tér, persze... ott a pályaudvar, őőő valami francia építész csinálta, jah Eiffel nem? és hát ott a Westend is! Persze azért ennél többről van szó és most nem az építéshez használt téglák beszerzési útjára vagy a sorszámozásra gondolok. Nem is arra amit a történelem tanárok 90 éve tördelnek nekünk az iskolában, már ha egyáltalán teszenek ilyet ott.

Sokat nem árulok el azzal sem, hogy vannak az országban helyek ahol lehet te még nem is jártál. Olyan természeti értékek amikről még nem is hallottál. Margitsziget, Gellért, Szentkirály... mi bennük a közös? Mindegyik egy ásványvíz a sarki trafikban. :D De azért lehet a GPS-ed többet tud ezekről mint te. Hidd el, ez egy olyan blog amit szívesen fogsz  nézegetni ha épp ráérsz :) Vagy szerinted Magyarország már nem tud neked újat mutatni?

Szólj hozzá!

Címkék: gépház

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszagmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr82533896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása